Skip to main content

Menu Vores tapas byder på en række delikate, hjemmelavede retter, der kombinerer klassiske smage med moderne twists.
Perfekt til at dele i godt selskab og i en hyggelig atmosfære.
Book jeres bord her

Menu

Køkkenet har åbent kl. 17.00-20.30 på hverdage / Weekend kl. 17.00-21.00

Tapasmenu

Pris 225

2 x Charcuteri

Sauce Romesco & pesto

2 x Specialoste

Artiskokcreme

Rødvinsmarinerede svesker

Friteret Padron Peber

Saltede & røgede mandler

Grønne Gordal oliven

Serveres med hjemmebagt foccacia

Lette tapasretter

Vi anbefaler 2-3 retter pr person for et helt måltid

Alle retter er delevenlige i 2 personer

De kolde


Lynstegt tun

Jalapenos mayo – Sesam – Friteret grønkål – Purløg – Radiser

135

Kammusling & Gazpacho  

Kammusling Ceviche – tomat 
Urtedressing – Dild

135

Koldrøget laks

Chimchurri salsa med urter – agurk – Kapers – Dild

115

Vitello Tonnato

Kalvekød – tunsauce – rucola – friterede kapers – kirsebærkapers

125

Aspargesbroccoli

Burratacreme – Basilikum – Pinjekerner
Kalamata Oliven – Mandler – Citronskal

110

De varme

Kroketter – confiteret and

Jalapenos mayo – UrterSkalotteløg

115

Oksestriploin

Chimichurri salsa med urter

145

Gambas Al Ajillo – tigerrejer

Hvidløgs-/ røget chiliolie – Persille – foccacia

110

Bruschetta med svampe

Smørristede svampe – Timiancreme – Parmesan – Rosmarin

135

Bruschetta med gedeost

Bacon Jam – Svesker – Chiliflager – Honning –
Porreskud

115

Side Order

Knuste kartofler

Hvidløgssmør & parmesan

65

Sortfodsskinke (24.mdr )

Olivenolie – foccacia

85

Grove fritter

Bearnaisemayo


65

Dessert & snacks

Dessert

Affogato

Vaniljeis & espresso

85

Mazarinkage

Moccacreme – Friske bær

85

Petit Fours

4 forskellige varianter


75

Snacks

Grønne Gordal oliven

60

Sortfodsskinke

Olivenolie & foccacia

85

Gourmet chips

35

Friteret Padron peber med sesam

55

Saltede & røgede mandler

55