Skip to main content

Menu Vores tapas byder på en række delikate, hjemmelavede retter, der kombinerer klassiske smage med moderne twists.
Perfekt til at dele i godt selskab og i en hyggelig atmosfære.
Book jeres bord her

Aftenmenu

Køkkenet har åbent til kl. 20.30 på hverdage / Weekend til kl 21.00

Tapasmenu

Pris 225

2 x Charcuteri

Sauce Romesco & pesto

2 x Specialoste

Rødvinssyltede svesker

Sweet & Spicy figner

Friteret Padron Peber

Saltede & røgede mandler

Grønne Gordal oliven

Serveres med hjemmebagt foccacia

Lette tapasretter

Vi anbefaler 2-3 retter pr person for et helt måltid

Alle retter er delevenlige i 2 personer

De kolde


Tun Carpaccio

Æbler – Purløg – Syltede løg – Urteolie – sennepskorn   

135

Burrata & bagte blåbær

Pesto – Pistacienødder – Timian – Rugbrødscrunch

105

Bruschetta – Sortfod & figner

Sortfodskinke – Stracciatella – Honning – Balsamico – Chiliflager

115

Vitello Tonnato

Kalvekød – tunsauce – rucola – friterede kapers

125

Koldrøget laks

Peberrodssauce skilt med urteolie –
rugbrødschips – hasselnødder

135

De varme

Kroketter – confiteret and

Bearnaisemayo – Skalotteløg – Urter

115

Kammuslinger

Sauce Royale – hasselnøddeolie – syltede sennepskorn – rugbrødscrumble 

135

Gambas Al Ajillo – tigerrejer

Hvidløgs-/ røget chiliolie – Persille – foccacia

110

Bruschetta – ristede portobello

Timiancreme – Parmesan – ramsløg

135

Bruschetta med gedeost

Appelsinmarmelade – Chiliflager – Honning – Purløg 

115

Side Order

Knuste kartofler

Hvidløgssmør & parmesan

65

Sortfodsskinke (24.mdr )

Olivenolie – foccacia

85

Grove fritter

Bearnaisemayo


65

Dessert & snacks

Dessert

Affogato

Vaniljeis & espresso shot

85

Pavlova

Vaniljecreme – Friske bær – lakrids
Gin & bær sauce

110

3 x specialoste

Rødvinssyltede svesker & kiks


95

Snacks

Grønne Gordal oliven

60

Sortfodsskinke

Olivenolie & foccacia

85

Gourmet chips

35

Friteret Padron peber med sesam

55

Saltede & røgede mandler

55

Frokost

Køkkenet har åbent til frokost kl. 12.00-15.00

Smørrebrød & Retter

Roastbeef

Roastbeef af kalveinderlår – hjemmeristede løg – remoulade – peberrod – radiser

125

Fiskefilet

Paneret rødspætte – remoulade – radiser – dild

115

Fiskefilet & rejer

Paneret rødspætte – mayo – håndpillede rejer – radiser – dild

135

Kartoffelmad

Kartofler – estragon mayo – hjemmeristede løg – radiser – urter

89

Hjemmelavet Hønsesalat

Bacon – æbler – Cornichoner – karse


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

135

Stjerneskud

Dampet hvid fisk – paneret rødspætte – håndpillede rejer – Asparges  
Tomat-/ paprika mayonaise – stenbiderrogn

195

Tapasmenu

2  x Charcuteri – Sauce Romesco – Pesto
2 x Specialoste – Sweet & Spicy figner – Appelsinmarmelade
Friteret Padron peber – Oliven

Saltede & Røgede mandler  


Serveres med hjemmebagt Foccacia


225