Aftenmenu
Køkkenet har åbent til kl. 20.30 på hverdage / Weekend til kl 21.00
Lette tapasretter
Vi anbefaler 2-3 retter pr person for et helt måltid
Alle retter er delevenlige i 2 personer
De kolde
Tun Carpaccio
Æbler – Purløg – Syltede løg – Urteolie – sennepskorn
135
Burrata & bagte blåbær
Pesto – Pistacienødder – Timian – Rugbrødscrunch
105
Bruschetta – Sortfod & figner
Sortfodskinke – Stracciatella – Honning – Balsamico – Chiliflager
115
Vitello Tonnato
Kalvekød – tunsauce – rucola – friterede kapers
125
Koldrøget laks
Peberrodssauce skilt med urteolie –
rugbrødschips – hasselnødder
135
De varme
Kroketter – confiteret and
Bearnaisemayo – Skalotteløg – Urter
115
Kammuslinger
Sauce Royale – hasselnøddeolie – syltede sennepskorn – rugbrødscrumble
135
Gambas Al Ajillo – tigerrejer
Hvidløgs-/ røget chiliolie – Persille – foccacia
110
Bruschetta – ristede portobello
Timiancreme – Parmesan – ramsløg
135
Bruschetta med gedeost
Appelsinmarmelade – Chiliflager – Honning – Purløg
115
Side Order
Knuste kartofler
Hvidløgssmør & parmesan
65
Sortfodsskinke (24.mdr )
Olivenolie – foccacia
85
Grove fritter
Bearnaisemayo
65
Dessert & snacks
Dessert
Affogato
Vaniljeis & espresso shot
85
Pavlova
Vaniljecreme – Friske bær – lakrids
Gin & bær sauce
110
3 x specialoste
Rødvinssyltede svesker & kiks
95
Snacks
Grønne Gordal oliven
60
Sortfodsskinke
Olivenolie & foccacia
85
Gourmet chips
35
Friteret Padron peber med sesam
55
Saltede & røgede mandler
55
Frokost
Køkkenet har åbent til frokost kl. 12.00-15.00
Smørrebrød & Retter
Roastbeef
Roastbeef af kalveinderlår – hjemmeristede løg – remoulade – peberrod – radiser
125
Fiskefilet
Paneret rødspætte – remoulade – radiser – dild
115
Fiskefilet & rejer
Paneret rødspætte – mayo – håndpillede rejer – radiser – dild
135
Kartoffelmad
Kartofler – estragon mayo – hjemmeristede løg – radiser – urter
89
Hjemmelavet Hønsesalat
Bacon – æbler – Cornichoner – karse
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
135
Stjerneskud
Dampet hvid fisk – paneret rødspætte – håndpillede rejer – Asparges
Tomat-/ paprika mayonaise – stenbiderrogn
195
Tapasmenu
2 x Charcuteri – Sauce Romesco – Pesto
2 x Specialoste – Sweet & Spicy figner – Appelsinmarmelade
Friteret Padron peber – Oliven
Saltede & Røgede mandler
Serveres med hjemmebagt Foccacia
225