Nytårsmenu – takeaway
Vores kokke har udviklet en gourmetoplevelse til jeres nytår i 5 serveringer med fokus på unikke smage hvor der er kræset for hver en del.
Der medfølger en simpel guide til opvarmning og anretning – og alle elementer nummereres så I kommer sikkert i mål.
STARTER
Rørt oksetatar i sprød kugle
Bearnaise – oksemørbrad – syltede sennepskorn
FORRET
Lynstegt tun
Edamamecreme – Yuzu – sort sesam – grønkålschips – radiser
MELLEMRET
Wagyu carpaccio af oksestriploin
Trøffelcreme – Pinjekerner – Rucola – Balsamico – Parmesan 18. Mdr
HOVEDRET
Roast af oksemørbrad
fra Grambogård Dyrevelfærd
Cremet svampesauce
Portobello – østershatte – timian – hvidvin
Ovnstegte kartofler
Timian – rosmarin
Broccolini
Cherrytomater – Hvidløg – Croutoner – Parmesan
DESSERT
Brownie
Moccacreme – Hvid chokolade – Skovbærcoulis – Mynte
Pris – kr. 550,00
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Info
Der vil være begrænset antal for denne nytårsmenu.
Afhentning: 31. December i tidsrummet – 12.00-14.00
Pris: 550,00 pr person
Tilvalg: 2 stk blinis – 10g Kaviar – cremefraiche – rødløg: 165,00 pr person
Praktisk
Der medfølger nem vejledning til anretning og opvarmning
Menuen leveres i pæn engangsemballage
Afbestilling eller ændringer
Via bookinglinket på email kan der ændres i antal og afbestilles frem til 24. December. Ved ændringer efter 24. December skal der stadig betales for den bestilte menu
Allergener / menuændringer
Menu kan tilpasses disse allergener: Nødder og laktose. Dette kan noteres ved jeres bestilling
Vi har desværre ikke mulighed for at ændre i menuen i tilfælde af andre allergener eller andre ønsker


