Lette tapasretter
Vi anbefaler 2-3 retter pr person for et helt måltid
Alle retter er delevenlige i 2 personer
De kolde
Tun Carpaccio
Æbler – Purløg – Syltede løg – Urteolie – sennepskorn
135
Burrata & bagte blåbær
Pesto – Pistacienødder – Timian – Rugbrødscrunch
105
Bruschetta – Sortfod & figner
Sortfodskinke – Stracciatella – Honning – Balsamico – Chiliflager
115
Vitello Tonnato
Kalvekød – tunsauce – rucola – friterede kapers
125
De varme
Kroketter – confiteret and
Bearnaisemayo – Skalotteløg – Urter
115
Kammuslinger
Sauce Royale – hasselnøddeolie – syltede sennepskorn – rugbrødscrumble
135
Gambas Al Ajillo – tigerrejer
Hvidløgs-/ røget chiliolie – Persille – foccacia
110
Bruschetta – ristede portobello
Timiancreme – Parmesan – ramsløg
135
Bruschetta med gedeost
Appelsinmarmelade – Chiliflager – Honning – Purløg
115
Myr ost med Riesling
Kiks – Sortfodskinke – Timian – appelsinmarmelade
135
Side dishes
Knuste kartofler
Hvidløgssmør & parmesan
65
Sortfodsskinke (24.mdr )
Olivenolie – foccacia
85
Grove fritter
Bearnaisemayo
65
Dessert & snacks
Dessert
Affogato
Vaniljeis & espresso shot
85
Pavlova
Vaniljecreme – Friske bær – lakrids
Gin & bær sauce
110
3 x specialoste
Rødvinssyltede svesker & kiks
95
Snacks
Grønne Gordal oliven
60
Sortfodsskinke
Olivenolie & foccacia
85
Gourmet chips
35
Friteret Padron peber med sesam
55
Saltede & røgede mandler
55