Menu
Køkkenet har åbent 17.00-20.30 på hverdage / Weekend 17.00-21.00
Lette tapasretter
Vi anbefaler 2-3 retter pr person for et helt måltid
Alle retter er delevenlige i 2 personer
De kolde
Lynstegt tun
Jalapenos mayo – Sesam – Friteret grønkål – Radiser
135
Kammusling & Gazpacho
Kammusling Ceviche – tomat
Urtedressing – Dild
135
Koldrøget laks
Chimchurri salsa med urter – tomat – Kapers – Dild
115
Vitello Tonnato
Kalvekød – tunsauce – rucola – friterede kapers – kirsebærkapers
125
Aspargesbroccoli
Burratacreme – Basilikum – Pinjekerner
Kalamata Oliven – Citronskal
110
De varme
Kroketter – confiteret and
Jalapenos mayo – Urter – Skalotteløg
115
Gambas Al Ajillo – tigerrejer
Hvidløgs-/ røget chiliolie – Persille – foccacia
110
Bruschetta med svampe
Smørristede svampe – Timiancreme – Parmesan – Rosmarin
135
Bruschetta med gedeost
Bacon Jam – Svesker – Chiliflager – Honning –
Porreskud
115
Side dishes
Knuste kartofler
Hvidløgssmør & parmesan
65
Sortfodsskinke (24.mdr )
Olivenolie – foccacia
85
Grove fritter
Bearnaisemayo
65
Dessert & snacks
Dessert
Affogato
Vaniljeis & espresso shot
85
Mazarinkage
Moccacreme – bær
85
3 x specialoste
Rødvinssyltede svesker & kiks
95
Snacks
Grønne Gordal oliven
60
Sortfodsskinke
Olivenolie & foccacia
85
Gourmet chips
35
Friteret Padron peber med sesam
55
Saltede & røgede mandler
55